Marketingklubben - Når markedsføring selvgjort skal være velgjort

Hjælp til markedsføring på abonnement, så du kan gøre det selv

Slut med tvivl, frustrationer og spild af tid og penge, når du laver din markedsføring selv

I Marketingklubben finder du hjælp til selvhjælp til markedsføring i form af konkrete anvisninger i jordnære trin-for-trin-videoer, der er til at forstå for almindelige mennesker.

Marketingklubben er for dig, der laver hele eller dele af din markedsføring selv. Det vil sige dig, der er selvstændig, eller dig, der sidder med det daglige ansvar for den praktiske markedsføring i en mindre virksomhed.

Du kan få hjælp til selvhjælp inden for områderne:

Nogle af dine medlemsfordele: Du kan...

Kom trygt videre med din markedsføring - uden tvivl, frustrationer og spildt tid.

Du slipper for…

Et medlemsskab er for dig, der kan genkende dette:

Når du er medlem af Marketingklubben, er det slut med de bekymringer

Kommer du i tvivl om noget, kan du alle hverdage spørge en af eksperterne til råds i den lukkede Facebookgruppe kun for medlemmer.

Hos os finder du hjælp til din markedsføring i form af relevant viden og enkle trin-for-trin-videoer, der viser dig, hvordan du skal lave eller sætte tingene op i praksis. Vi gør en dyd af at forklare tingene på en jordnær måde, så det bliver håndgribeligt og til at forstå for helt almindelige mennesker.

Vi har fastsat vagtplaner for vores instruktørteam i Facebookgruppen, så du kan forvente at få svar på dine spørgsmål uden at skulle vente i dagevis.

GLÆD DIG TIL AT FÅ HJÆLP OG TIPS AF

Et stærkt hold af professionelle marketingfolk

Indehaver af Marketingklubben

JUDITH JENSEN

Indehaver, konceptudvikler og markedsføringsrådgiver
Uddannet designteknolog og certificeret partner hos Emotionelle Kundetyper®. Judith har arbejdet med markedsføring siden 2007, og hun hjælper sine kunder med at målrette deres markedsføring, så de tiltrækker flere kunder og træffer sikre beslutninger.
Marketingklubben Anne Toftvang Tekstforfatter

ANNE TOFTVANG

Markedsføringsrådgiver og tekstforfatter
Cand.mag. i International Virksomhedskommunikation og certificeret kundetypeekspert i Emotionelle Kundetyper®. Anne har arbejdet med kommunikation, markedsføring og tekstforfatning siden 2008, og hun hjælper sine kunder med at få flere og mere loyale kunder.
Marketingklubben Susanne Ryborg

SUSANNE RYBORG

WordPress-support og teknisk ansvarlig
Uddannet webintegrator og bachelor i E-commerce. Susanne har arbejdet med de tekniske indstillinger bag hjemmesider og webshops i over 10 år. Hun hjælper sine kunder med at få brugervenlige hjemmesider, der bliver fundet, fungerer stabilt, og som konverterer besøgende til købende kunder.

Vi brænder for at hjælpe dig, så du kan arbejde trygt, sikkert og målrettet med din markedsføring

Spar penge på kursusudgifter

Som kontinuerligt medlem hos Marketingklubben er en af dine medlemsfordele, at du kan optjene fribilletter til klubeftermiddage med oplæg om relevante markedsføringsemner. 

På sigt vil du efter længere tids kontinuerligt medlemskab også kunne få adgang til heldagsworkshops til kostpris, hvor du kun betaler for forplejningen og sparer udgiften til underviserens tid og ekspertise.

Få mere ud af dine kurser

Hos Marketingklubben har du adgang til at stille spørgsmål til eksperterne, lige så længe du er medlem. 

Her er der ikke noget med at deltage i et kursus, hvor du bliver overladt til dig selv og dine noter bagefter.

Vores mål er, at du skal føle dig tryg i arbejdet din egen markedsføring, indtil du får råd til at få andre til at lave det for dig.

Som medlem af Marketingklubben kan du:

* Du optjener adgang til medlemsfordele (loyalitetsprogrammet) ved fortløbende medlemskab.

HJÆLP TIL MARKEDSFØRING, SOM IKKE VÆLTER BUDGETTET

Særligt for dig, der er selvstændig

Al markedsføring handler om at øge sandsynligheden for, at du sælger noget.

Desværre går mange mindre virksomheder glip af indtjening, fordi de underprioriterer deres markedsføring, da de ikke er trygge ved at lave den selv, og ikke har råd til at få andre til at gøre det for dem.

Hjælp til markedsføring behøver ikke at være en omkostning, der vælter dit budget.

Og du behøver ikke at købe professionel hjælp udefra til al din markedsføring. Du kan selv lave og vedligeholde din markedsføring, hvis du får de rette råd og vejledninger, der tager hensyn til, at det ikke er dit primære fagområde. Det gør vores trin-for-trin-videoer i Marketingklubben, hvor du får konkret vejledning forklaret i et sprog, som helt almindelig mennesker kan forstå.

REDSKABER, DER HJÆLPER MARKETINGMEDARBEJDERE I HVERDAGEN

Særligt for dig, der har ansvaret for markedsføring i den mindre virksomhed

Som ene mand m/k i markedsføringsstolen kan det være vanskeligt at finde ud af, hvad du skal gøre, hvor og hvornår, og hvordan du skal gøre det i praksis.

Måske er du stærk på nogle områder, men har brug for hjælp til de praktiske markedsføringsopgaver på andre. Som firmaets medlem af Marketingklubben er hjælpen altid inden for rækkevidde, og du behøver ikke at indkalde (og skulle have bevilliget penge til) ekstern assistance, når teknikken driller, eller du kommer i tvivl om, hvad næste skridt bør være.

Lyder det som noget, du kan bruge i dit arbejde, men skal have godkendt af chefen, så har vi lavet en side, der viser, hvilke fordele din chef har ved at lade dig blive medlem.

Abonnementet på hjælp til selvhjælp til markedsføring i Marketingklubben kører på månedsbasis, og der er ingen binding. Du kan til enhver tid melde dig ud til udgangen af en abonnementsperiode. 

FÅ AFKLARET, OM MARKETINGKLUBBEN ER NOGET FOR DIG

Ring til Judith

Indehaver af Marketingklubben

JUDITH JENSEN

Indehaver, konceptudvikler & markedsføringsrådgiver
Uddannet designteknolog og certificeret kundetypeekspert hos Emotionelle Kundetyper®. Judith har arbejdet med markedsføring siden 2007, og hun hjælper sine kunder med at målrette deres markedsføring, så de tiltrækker flere kunder og træffer sikre beslutninger.
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

[0 kr. i begrænset periode]

Lær at lave onlinekurser, der sælger

Forløbet, der på 6 uger tager dig fre idé til indtjening