Professionel markedsføringshjælp

Vi samarbejder udelukkende med specialister, som vi kan stå inde for. Professionelle, som vi ved leverer høj kvalitet og overholder kundeaftaler

Professionelle, som vi ved kan levere varen

Judith er kendt for at stille store krav til sine samarbejdspartnere. Flere af dem, som hun personligt har samarbejdet gennem en årrække vil du kunne møde hos Marketingklubben. Det kan både være ved vores LIVE Q&A, webinarer, i vores kursusmateriale m.m. Nogle vil, på sigt, også kunne levere specifikke ydelser, som du kan købe via Marketingklubben.

Udvalgte samarbejdspartnere

Anne Toftvang Tekstforfatter Hos Marketingklubben

Anne Toftvang

Markedsføringsrådgiver og Tekstforfatter

Anne har været med hos Marketingklubben siden 2020. Du kan møde hende i en række forskellige sammenhænge som f.eks. LIVE Q&A, i kurser og workshops, i webinarer, i Marketingpodcasten m.m.

Anne hjælper sine kunder med generel markedsføring og branding med hovedfokus på indhold, salgsargumenter og tekster. Hun hjælper selvstændige og mindre virksomheder til at fremstå bedst muligt og adskille sig fra konkurrenterne, så de kan tiltrække flere kunder. Anne skriver også tekster, der sælger og styrker brandet, til både online og trykte medier.

Annes baggrund:
– Cand.mag. i International Virksomhedskommunikation (2013)
– Bachelor i Retorik (2010)
– Certificeret kundetypeekspert i Emotionelle Kundetyper® (2018)
– Online marketing v. Bigum & Co. (2014)
– Christina Klitsgaards kurser i salg og branding med nyhedsbreve – både live og online
– Redigeret og læst korrektur på bøger for forlaget HarperCollins Nordic siden 2015
– Arbejdet med kommunikation, markedsføring og tekstforfatning siden 2008

René Sejling - Samarbejdspartner hos Marketingklubben

René Sejling

Webudvikler med speciale i e-handel

René har bygget hjemmesider siden 1995. Han er grundig i hans arbejde, fleksibel og hurtig til at hjælpe med både store og små teknikopgaver. Han har løst kundeopgaver for Judith siden 2017.

René kommer til at levere en række ydelser, som vil være en god investering for dig, som ikke selv vil håndtere mere komplekse og tekniske WordPress-opgaver.

Jette Drøger - Indehaver af Websitterservice

Jette Drøger

Webudvikler og kundetypeekspert

Jette Drøger er indehaver af WebsitterService, hvor hun bygger hjemmesider og underviser andre i at gøre det samme. Derudover driver hun WP klubben, hvor hele omdrejningspunktet er WordPress og hjemmesider for soloselvstændige. Udover at vide en masse om WordPress, er Jette uddannet i Emotionelle Kundetyper®.

Du kan møde Jette ved forskellige LIVE Q&A-aktiviteter hos Marketingklubben.

Netværk, marketingtips og professionelrådgivning

Markedsføringshjælp til soloselvstændige

Marketingnetværk for selvstændige til 0 kr.

Vi deler marketingtips med dig på en lukket communityplatform. Her kan du også se med, når vi sender LIVE. I gruppen vil du kunne sparre med andre selvstændige, få invitationer til vores webinarer, få gode tilbud m.m.

Professionel rådgivning, når du er kørt fast

Få personlig rådgivning, når du er kørt fast, overvældet over de mange valg du skal træffe, når du skal markedsføre din virksomhed online. Få personlig rådgivning af Judith, som har mere end 10 års rådgivererfaring

Marketingtips, som hjælper dig i gang eller videre

Når vi deler marketingtips via vores blog, YouTube-kanal eller sender dig nyhedsbreve er det altid med din læring for øje. Dine udfordringer er med til at danne grundlaget for valg af de emner vi dykker ned i